VABILO: Okrogla miza na temo prekarnosti

Vabimo vas na okroglo mizo »SKOZI OČI PREKARIATA«, ki bo potekala 21. 11. 2016 ob 19:00 uri v Kinu Šiška, in katere vsebina bo posvečena vedno bolj aktualni in pereči problematiki prekarnega dela. *

Obveščamo vas, da bo 21. 11. 2016 ob 19:00 uri v Kinu Šiška potekala okrogla miza »Skozi oči prekariata«, katere vsebina bo posvečena vedno bolj aktualni in pereči problematiki prekarnega dela.

Na okrogli mizi bodo sodelovali naslednji sogovorniki:

  • Predsednik KSS PERGAM – Jakob Počivavšek,
  • Izvršna direktorica GZS – Tatjana Čerin,
  • Državni sekretar Peter Pogačar,
  • Predsednik Sindikata prekarcev Marko Funkl,
  • Profesor dr. Jože Mencinger,
  • Profesor dr. Lev Kreft,
  • Profesorica dr. Vesna Vuk Godina,
  • Profesor dr. Guy Standing.

Gre za vsebino, ki je izjemno pomembna za delovanje celotnega trga dela in ima pomemben vpliv na raven delovno pravnih standardov in socialne varnosti tako za tiste, ki delo opravljajo v prekarnih oblikah zaposlitve, kot tudi za zaposlene po pogodbi o zaposlitvi, v vsakem primeru pa pomeni pomembno vsebino, ki ji sindikati namenjamo in ji bomo morali tudi v prihodnje v še večji meri posvečati veliko pozornost.

Toplo vas vabimo, da se tudi člani KSS PERGAM okrogle mize v čim večjem številu udeležite in vas zato prosimo, da k udeležbi povabite naše člane pri delodajalcih, kjer opravljate funkcijo sindikalnih zaupnikov in da vabilo posreduje tudi vsem drugim, ki bi utegnili biti zainteresirani za udeležbo na tem dogodku.

Več o okrogli mizi najdete na naslednjih povezavah:

http://www.spehnakruhu.com/podpora/cas-je

http://www.spehnakruhu.com/podpora/prijava-na-dogodek

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna pa je predhodna spletna prijava, ki je mogoča na naslednji povezavi: dostop do neposredne prijave.

Ker okrogle mize ne organizira KSS PERGAM, kljub temu, da na njej sodelujemo in zato ne bomo imeli pregleda nad prejetimi prijavami, bomo hvaležni tudi za povratno informacijo o prijavah naših članov na okroglo mizo.

 

Vljudno vabljeni!