V družbah RADEČE PAPIR NOVA in MUFLON sklenjena podjetniška KP

Z veseljem sporočamo, da je bila v družbah Radeče Papir Nova in v povezani družbi Muflon včeraj sklenjena nova podjetniška kolektivna pogodba.

*

*

*

*

V DRUŽBAH RADEČE PAPIR NOVA IN MUFLON SKLENJENA PODJETNIŠKA KOLEKTIVNA POGODBA

Z veseljem sporočamo, da je bila v družbah Radeče Papir Nova in v povezani družbi Muflon včeraj sklenjena nova podjetniška kolektivna pogodba. S tem sta se tudi PERGAM-ova sindikata v omenjenih družbah pridružila sindikalnim kolegom iz praktično vseh večjih družb iz papirne in papirno predelovalne dejavnosti, s katerimi smo po sklenitvi kolektivne pogodbe dejavnosti za zaposlene uspeli urediti dodatne pravice v podjetniških kolektivnih pogodbah.

Glede na to, da so praktično natanko pred štirimi leti zaposleni v radeški papirnici doživeli stečaj papirnice Radeče, nas sklenitev podjetniške kolektivne pogodbe še posebej veseli. Včerajšnji podpis poleg dejstva, da proizvodnja papirja v Radečah ponovno živi in da papirnica spet zagotavlja delovna mesta v Radečah, kaže tudi na dvig ravni socialnega dialoga v podjetju in dober temelj za nadaljnje poslovanje in dobre odnose v družbi.