Namenitev dela dohodnine za donacijo PERGAMU

Del dohodnine lahko posamezniki namenite tudi Konfederaciji PERGAM, pri čemer pa vas to finančno nič ne bremeni.

 

 

Spoštovani člani in prijatelji Konfederacije sindikatov Slovenije PERGAM !

 

 

??e več let davčna zakonodaja omogoča, da lahko posamezniki del dohodnine (do 0,5 %) namenijo tudi Konfederaciji Sindikatov Slovenije PERGAM. Pri tem gre za del že plačane dohodnine, torej to posameznika finančno ne bremeni. V primeru, da se posameznik ne odloči in ne izkoristi te možnosti, ostanejo omenjena sredstva v proračunu Republike Slovenije.

Izvajanje našega programa, ki ga lahko najdete na spletni strani Konfederacije sindikatov Slovenije PERGAM (http://www.sindikat-pergam.si/ ) financiramo izključno iz članarine, dodatna sredstva, ki nam jih namenjajo posamezniki iz dohodnine, pa bodo pripomogla k našemu učinkovitejšemu delu. S tem namenom se obračamo tudi na vas s prošnjo, da izkoristite možnost, ki vam jo daje zakon in vas v ničemer dodatno ne obremenjuje. Prosimo vas, da namenite 0,5 % dohodnine tudi Konfederaciji sindikatov Slovenije PERGAM.

V ta namen smo priložili obrazec “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije” s podatki KSS PERGAM, ki ga je potrebno dopolniti še z vašimi podatki ter posredovati na Davčno upravo Republike Slovenije, Šmartinska 55, 1000 Ljubljana. Ker slednja upošteva zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. 12., je trenutno pravšnji čas za oddajo zahteve.

Ker pa smo v predprazničnem času in pričakovanju boljšega jutri, želimo vam in vašim dragim prijetne Božične praznike in uspehov polno leto 2013!

Vsem tistim, ki se boste odločili in na Davčno upravo posredovali zahtevek, pa se iskreno zahvaljujemo.

Vodstvo KSS PERGAM

 

SKUPAJ – SOLIDARNI – MOčNEJŠI

 

 

OBRAZEC: “Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije”